Onderhoud leidingen en/of meters

Verbetering Gasleiding?

Voor de SERVICE en het ONDERHOUD van uw Gasleiding kunt u de volgende zaken aan Installatiebedrijf KOK overlaten. Wanneer de C.V. ketel wordt vervangen moeten leidingen worden verlegd en bijvoorbeeld met de inbouw van een keuken worden leidingen veelvuldig aangepast. Maar ook bij gaslekken of het vervangen van de kraan kunt u bij ons terecht voor een goede reparatie.

Verbetering Waterleiding?

Oude waterleidingen die bestonden uit PVC worden na 25 jaar hard en kunnen breken. Installatiebedrijf KOK vervangt deze door kunstof exemplaren vanwege het feit dat deze aluminium versterkt zijn. Dit komt de buigzaamheid ten goede en deze leidingen gaan veel langer mee.

Verbetering leiding voor de Elektriciteit?

                    De oude groepenkast met draaistoppen kan door de implementatie van automatische zekeringen worden opgeknapt en werken als nieuw. In huizen (vanaf de jaren ’70) kunnen wij alle oude bedrading in de elektriciteitsleidingen vervangen. Dit voorkomt kortsluiting en het “lekken” van elektriciteit en dat is weer goed voor een lage energierekening. Ook kunnen aardlekschakelaars door ons bedrijf vakkundig worden vervangen.

Verbetering Riolering?

Op velerlei vlak biedt Installatiebedrijf KOK hulp. Wat dacht u van de vervanging de GRESBUIS (dat is de oude betonnen riolering) door een goed werkende PVC uitvoering die de doorvoer van de waterafvoer optimaliseert. Wastafels verstopt? Geen nood. Wij passen de sifons aan en kunnen desgewenst een beker-sifon aanbrengen. Het ontbreken van een ontluchter bij de riolering zorgt vaak voor stank in huis. Vaak doordat de afvoer niet kan doorlopen. Wij repareren het allemaal voor u.

Verbetering Meters?

Wanneer de aardlekschakelaars ouder zijn dan 15 jaar, kunt u hen het beste vervangen door nieuwe exemplaren. Installatiebedrijf KOK – ons heeft u nodig!