Voor weer en winter

Voor zorgeloos comfort

Panne met de ketel

Heerlijk, helder...... warm water!

Is uw CV-ketel aan vervanging toe?

De REMEHA AVANTA ACE is een stille, kleine cv-ketel en heeft een grote capaciteit voor warmwater. Een Avanta Ace CW4 voor € 1700 of een Avanta CW5 voor € 1800.

De CW4 geeft 8 liter en de CW5 geeft 10 liter warmwater per minuut. Warmwater tappen op 2 punten tegelijk is mogelijk voor de CW5.

Deze prijs is op basis van:

  • cv-ketel met modulerende kamerthermostaat de ETwist die via de App op je mobiel te bedienen is.
  • inclusief arbeidsloon en BTW
  • inclusief verwijderen van de oude cv-ketel
  • inclusief een lekvrije vul- en aftap unit vlakbij de ketel die het bijvullen zeer vergemakkelijkt
  • montage van beveiligingen, aansluitmateriaal, dakdoorvoer en expansievat. Dit alles natuurlijk wel binnen 1 meter van de bestaande leidingen.

Voor de SERVICE aan huis geldt dat diverse cv-ketels verschillend onderhoud behoeven. Voor de REMEHA ketels de Avanta, Tzerra en Calenta ben u bij Installatiebedrijf KOK aan het goede adres. Wanneer u direct problemen ervaart, kunt u het beste ook direct ons bellen. Via de telefoon kan ernstigere schade vaak al worden voorkomen.

ONDERHOUD aan de cv-ketel wordt meestal eens in de twee jaar gedaan. U hoeft NIET maandelijks te betalen maar alleen als we geweest zijn dan krijgt u de factuur via de mail.

Jaarlijks ONDERHOUD aan de systemen wordt meestal gepleegd in de maanden september, oktober en november. 

Installatiebedrijf KOK zorgt ervoor dat u in de winter er zelf warm bij zal zitten. Wij wensen u dan ook veel warmte toe.

Interesse? Neem contact op met ons!