Voor weer en winter

Voor zorgeloos comfort

Panne met de ketel

Heerlijk, helder...... warm water!

Is uw CV-ketel aan vervanging toe?

De REMEHA AVANTA is een stille, kleine cv-ketel en heeft een grote capaciteit voor warmwater. Een Avanta CW4 voor € 1550,- of een Avanta CW5 voor € 1650,-.

De CW4 geeft 8 liter en de CW5 geeft 10 liter warmwater per minuut. Warmwater tappen op 2 punten tegelijk is mogelijk voor de CW5.

Deze prijs is op basis van:

  • cv-ketel met modulerende kamerthermostaat de iSense (zeer makkelijk te programmeren en beste kamerthermostaat ter wereld)
  • inclusief arbeidsloon en BTW
  • inclusief verwijderen van de oude cv-ketel
  • inclusief een lekvrije vul- en aftap unit vlakbij de ketel die het bijvullen zeer vergemakkelijkt.
  • montage van beveiligingen, aansluitmateriaal en eventueel dakdoorvoer of een expansievat. Dit alles wel binnen 1 meter van de bestaande leidingen.

Voor de SERVICE aan huis geldt dat diverse merken, verschillend onderhoud behoeven. Voor merken als REMEHA, NEFIT en VAILLANT ben u bij Installatiebedrijf KOK aan het goede adres. Wanneer u direct problemen ervaart, kunt u het beste ook direct ons bellen. Via de telefoon kan ernstigere schade vaak al worden voorkomen.

Jaarlijks ONDERHOUD aan de systemen wordt meestal gepleegd in de maanden september, oktober en november. Installatiebedrijf KOK zorgt ervoor dat u in de winter er zelf warm bij zal zitten.