Voor weer en winter

Voor zorgeloos comfort

Panne met de ketel

Heerlijk, helder...... warm water!

Wilt u duurzame groene Energie?

Wilt uw graag meer veiligheid in huis door de oude groepenkast/aardlekschakelaar te vervangen? Of wilt u ver- of bijbouwen maar u weet niet hoe? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij gaan met u mee van begin tot het eind.

Een nieuwe leiding voor de Elektriciteit?

Wanneer er sprake is van vernieuwing van de elektriciteitsleidingen gaat dit vaak gepaard met het installeren van nieuwe groepen. Plafondspotjes, led-verlichting of diverse hotelschakelingen inbouwen zijn voor Installatiebedrijf KOK standaard. Ook ter voorbereiding voor NUON - hiervoor kunnen wij alvast de mantelbuizen monteren.

Zonne-energie

Door middel van zonne-energie wordt er elektriciteit teruggewonnen voor uw eigen gebruik. U kunt denken aan de plaatsing van een zonneboiler, die u perfect van warm water voorziet en hierdoor u huis CO2 neutraler maakt, maar vooral op lange termijn u geld gaat opleveren.

Hemelwater en Grondwater

Installatiebedrijf KOK beschikt over diverse toepassingen die het hemel- en grondwater hergebruikt. Dit kan door een gangbare aanpassing in uw toilet te maken, maar tegenwoordig kunt u zelfs uw wasmachine aansluiten op hergebruikt water. Een persoonlijke afspraak is hiervoor gewenst in verband met de situationele aanpassingen.